Magnolia Urban Gardens este un ansamblu de case cochete amplasat în sectorul 1, în zona de Nord a Bucureștiului, în apropierea stației Metrou Străulești. Cele 16 vile din complex, grupate pe două rânduri, dispun de locuri de parcare și gradină proprie. Aflate într-o zonă cu acces privat, spațiile comune ale ansamblului vor fi disponibile doar rezidenților și invitaților acestora.

Magnolia Urban Residence, alegerea perfecta pentru tine

Stim ca achizitia unei locuinte este rezultatul unui proces complex, timp in care vei aseza in balanta avantaje si dezavantaje, probleme si soluțiile lor, vise frumoase și mii de cai prin care sa ti le îndeplinesti. Sunt planurile tale de viitor, proiectia visurilor tale traite într-o casă potrivita tie si familiei tale.

#MUR nu este doar un nou ansamblu de locuințe în București. Este răspunsul nostru la schimbările stilului de viață, de la nevoia de a ajunge rapid și ușor în orice colț al orașului până la dorința ca, la sfarsitul zilei, sa te poți relaxa in propria-ti locuinta de ca si cum ti-ai trai viața intr-o casa de vacanța.

Proiectul comunitatii rezidentiale Magnolia Urban a pornit cu ansamblul Magnolia Urban Gardens format dintr-un ansamblu de 32 de case cochete P+1E+M, finalizate in Mai 2020 (vezi http://magnolia-gardens.ro) iar acum comunitatea se mareste cu cele 2 blocuri din cardul Magnolia Urban Residence.

Bine ai venit in comunitatea noastra!

Te asteptam sa ne vizitezi si sa te convingi ca un apartament in Straulesti, zona 2 Cocosi, aproape de metrou, este o alegere perfecta!

Te asteptam pe la noi!