Ansamblul de apartamente #MUR este amplasat in zona de Nord a Bucurestiului, in apropierea statiei de metrou Straulesti. Compus din 2 imobile a cate 6 etaje fiecare, ansamblul Magnolia Urban Residence insumeaza o suprafata construita de peste 19.000 mp si 170 de apartamente.

Ai ajuns acasa!
2 Imobile 5 Tronsoane 170 Apartamente 230 Locuri parcare P+6 Etaje 2021 Predare

Despre #MUR

Ai ajuns acasa!

Magnolia Urban Residence – #MUR este un ansablu rezidential situat in sectorul 1, in nordul capitalei, intr-o zona aerisita si cu spatii verzi dar totodata urbanizata, cu toata infrastructura urbana si cu investitii atat in sectorul privat cat si in sectorul public: Galerie Comerciala Kaufland, Lidl, Pepco, pasajul Mogosoaia sau viitorul spital municipal.

Ansamblul cu acces privat compus din 2 imobile cu regimul de inaltime D+P+6E , primul cu 2 scari si cel de-al doilea cu 3 scari, totalizeaza  170 de apartamente - studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere si dispune de 65 de locuri de parcare subterane si 165 supraterane. 

Imobilele pot fi cumparate direct de la dezvoltator, ele facand parte impreuna cu cele 32 de case cochete finalizate din cadrul Magnolia Urban Gardens din comunitatea rezidentiala Magnolia Urban.

Contact

Te asteptam sa ne vizitezi si sa te convingi ca un apartament in Straulesti, zona 2 Cocosi, aproape de metrou, este o alegere perfecta!